Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

    Jaunais VIPER 5

    Viper 5 ir augstas veiktspējas paraplāns paramotoriem domāts priekš sacensībām un gariem maršrutlidojumiem - domāts pilotiem, kuri gatavi lidojumu pacelt jaunā līmenī.

    Tāpat kā tā priekšgājēji, arī Viper 5 piedāvā klasisku 3 rindu izkārtojumu un 2D stūres sistēmu. Ir veikti uzlabojumi gan grimšanas ātruma veiktspējā, gan maksimālajā ātrumā. Viper 5 ir stabils un ātrs spārns, kas ir aptuveni par 10 km/h ātrāks nekā Viper 4 un ar uzlabotu stabilitāti visā ātruma diapazonā.

    Kad trimmeri ir iestatīti lēnajā pozīcijā, tad spārns ir visefektīvākais ar izcilu planēšanās kvalitāti un minimālu grimšanas ātrumu, kas prasa ļoti mazu dzinēja jaudu. Lēnais iestatījums (pievilkti trimmeri) ir lieliski piemērots termāļu apstrādei un jebkurām situācijām, kur pilotam nepieciešama maksimāla planēšanas kvalitāte. Kad trimmeri ir iestatīti uz vidus pozīciju, Viper 5 kļūst dinamiskāks, ar ātrāku reakciju un veiklāku vadību, it īpaši, ja spārns ir vairāk noslogots. Atverot trimmerus, Viper 5 kļūst par īstu ātruma mašīnu, kas ir ideāli piemērota tāliem maršutlidojumiem.

    Viper 5 ir lieliska izvēle sacensību pilotiem un tiem, kuri meklē visaugstāko sniegumu garās maršrutlidojumu ekspedīcijās.


    Made by kalichava